Foto
Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze blog. Hier wordt je op de hoogte van allerlei leuke nieuwtjes die te maken hebben met kids. Denk aan nieuwe merken of producten, inspiratie om de baby- of kinderkamer in te richten, bijvoorbeeld gave (win)acties. Veel leesplezier!
Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs, nieuwe producten in de shop of leuke korting en winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
 
BTW vrij behangen bij Leuks & Zo

  Ethel Beekhuis     23-01-2019     Reacties (0)

BTW vrij behangen bij Leuks & Zo Een stoere kinderkamer begint met behang op maat Behang steekt met kop en schouders boven alle andere sfeermakers uit die je in de kinderkamer vindt. Het vertelt je van alles over de zogenaamde bewoner van de slaapkamer. Is het een jongen of een meisje? Gaat het om een baby, een basisschoolkind of een tiener? Of is de kamer misschien aan een behang-update toe? Behang op maat De één draait er zijn hand niet voor om en de ander ziet er als een berg tegenop, behangen. Sommigen zijn zelfs genoodzaakt om een paar extra rollen behang aan te schaffen voor het geval dat het even tegen zit.  Daarom adviseren wij altijd om voordat je behang gaat kopen te bepalen hoe vaak je van plan bent om te gaan behangen. Als je wilt, gaat het kwaliteitsbehang dat wij verkopen namelijk jarenlang mee. Geen reden dus om snel weer te gaan behangen, tenzij het behang echt niet meer kan. Een stoer basisschoolkind wil je natuurlijk niet opschepen met wolkjes en konijntjes op de muur, terwijl dat juist zo leuk was toen hij nog een baby was. Maak een doordachte keuze  Vooraf goed plannen is dus belangrijk als je van plan bent om te gaan behangen. Heb je een kamertje in een wip behangen, dan kan je je lekker uitleven en behang uitkiezen dat past bij de leeftijd van je kind.  Heb je wat meer moeite om het behang netjes op de muur te plakken, laat je dan niet verleiden door alle mooie dessins, maar kies dan liever een leeftijdsneutraal behang. Dat kan dan weer jaren mee. Desgewenst kan je als je kind wat groter wordt het neutrale behang nog wat opfleuren met een mooie wallpaper. Dan oogt het meteen weer anders. Het belang van kwaliteitsbehang Behang is...

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.