BTW vrij behangen bij Leuks & Zo
Een stoere kinderkamer begint met behang op maat

Behang steekt met kop en schouders boven alle andere sfeermakers uit die je in de kinderkamer vindt. Het vertelt je van alles over de zogenaamde bewoner van de slaapkamer. Is het een jongen of een meisje? Gaat het om een baby, een basisschoolkind of een tiener? Of is de kamer misschien aan een behang-update toe?

Behang op maat

De één draait er zijn hand niet voor om en de ander ziet er als een berg tegenop, behangen. Sommigen zijn zelfs genoodzaakt om een paar extra rollen behang aan te schaffen voor het geval dat het even tegen zit. 

Daarom adviseren wij altijd om voordat je behang gaat kopen te bepalen hoe vaak je van plan bent om te gaan behangen. Als je wilt, gaat het kwaliteitsbehang dat wij verkopen namelijk jarenlang mee. Geen reden dus om snel weer te gaan behangen, tenzij het behang echt niet meer kan. Een stoer basisschoolkind wil je natuurlijk niet opschepen met wolkjes en konijntjes op de muur, terwijl dat juist zo leuk was toen hij nog een baby was.

Maak een doordachte keuze 

Vooraf goed plannen is dus belangrijk als je van plan bent om te gaan behangen. Heb je een kamertje in een wip behangen, dan kan je je lekker uitleven en behang uitkiezen dat past bij de leeftijd van je kind. 

Heb je wat meer moeite om het behang netjes op de muur te plakken, laat je dan niet verleiden door alle mooie dessins, maar kies dan liever een leeftijdsneutraal behang. Dat kan dan weer jaren mee. Desgewenst kan je als je kind wat groter wordt het neutrale behang nog wat opfleuren met een mooie wallpaper. Dan oogt het meteen weer anders.

Het belang van kwaliteitsbehang

Behang is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, patronen en prijsklassen. Ook hier moet je vooraf weer afwegingen maken. Ga je voor goede kwaliteit, of kies je liever voor een voordelige variant van lagere kwaliteit. 

Wij verkopen uitsluitend behang van zeer goede kwaliteit zonder giftige stoffen dat bovendien milieuvriendelijk wordt vervaardigd en biologisch afbreekbaar is. Uiteindelijk wil je niet dat je kind ziek kan worden van het behang of het milieu onnodig belasten. 

Ons assortiment behang bestaat uit een zeer grote collectie vliesbehang van de merken Studio Ditte en Bibelotte

Wat is vliesbehang?

Vliesbehang bestaat uit verschillende lagen. De onderste laag bestaat uit een dun glasvlies en de bovenste uit papier of vinyl. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het behang sterk is en zich gemakkelijk laat aanbrengen. Ook voor de zogenaamde probleemwanden is dit behang uitstekend geschikt. Denk bij probleemwanden bijvoorbeeld aan wanden een scheur in zit.

De voordelen van vliesbehang:
 
  • Het behang krimpt niet doordat de bovenste laag van het behang niet in aanraking komt met de lijm.
  • Door de opbouw uit verschillende lagen is vliesbehang veel sterker dan gewoon behangpapier.
  • Je kunt rustig over een scheur in de muur heen behangen vanwege de sterke vlieslaag aan de onderkant.
  • Geen plaktafel nodig. Je hoeft het behang niet in te smeren, maar kunt gewoon de muur met lijm insmeren.
  • Vliesbehang laat zich gemakkelijk weer verwijderen. Je trekt gewoon de bovenste laag van de vlieslaag af. De vlieslaag kan gewoon blijven zitten onder het volgende behang.

Benieuwd geworden naar ons uitgebreide assortiment kwaliteitsbehang? Neem snel een kijkje in onze webshop en profiteer nu van 21% korting met de code "Behang21"! Voor vragen staan wij altijd tot je beschikking. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Groetjes,
Ethel

 
  Ethel Beekhuis     23-01-2019 20:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.