Retouren

Leuks & Zo doet er alles aan om de klant via de website te informeren over haar producten. Mocht een product desondanks niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan het product geruild of geretourneerd worden. Binnen zeven dagen na ontvangst kan de klant via het retour formulier, mededelen dat hij/zij de bestelling retour zendt.

De producten die aangemeld zijn voor retour, dienen binnen drie werkdagen na aanmelding aan Leuks & Zo verzonden te zijn aan: Leuks & Zo, Beethovenlaan 67, 3752 WC Bunschoten. Wij adviseren de klant het bewijs van verzending te bewaren.

Het geretourneerde dient in originele staat te zijn. Dat wil zeggen: niet beschadigd, met aangehecht label en in de originele verpakking.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.

Indien er een fout is gemaakt door Leuks & Zo zullen aankoopbedrag en verzendkosten zo snel mogelijk aan de klant worden teruggestort. 

Bedankt

Bedankt

Bedankt voor je bezoek aan onze site, we helpen je graag!